ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο τρόπος που ζεσταινόμαστε έχει αλλάξει και ο καταναλωτής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά προϊόντα και μεθόδους θέρμανσης, η αλήθεια είναι ότι το πετρέλαιο αποτελεί έναν παραδοσιακό και εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο για να ζεσταθεί ένα νοικοκυριό ομοιόμορφα και ανάλογα με τη θερμοκρασία που επικρατεί έξω από αυτό.

Πετρέλαιο θέρμανσης ΠετράλωναΙδιαιτέρως φέτος, που όλοι κάνουν λόγο για έναν δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας ακόμα και σε συνοικίες Αθηνών όπως στα Πετράλωνα, καθώς και για μια εκρηκτική αύξηση στα καύσιμα αλλά και στις τιμές όλων των προϊόντων, το πετρέλαιο θέρμανσης φαίνεται να αποτελεί την καλύτερη λύση για να ζεστάνουμε το σπίτι μας και να αντιμετωπίσουμε τα κρύα με όσο το δυνατόν πιο οικονομικό τρόπο.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ


Η Θερμοτεχνική Αθηνών, που είναι πια γνωστή σε όσους διαμένουν στα Πετράλωνα για την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό της, κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει σε λογικά επίπεδα τις τιμές του πετρελαίου. Όσο νωρίτερα, μάλιστα, παραγγείλει κάποιος την ποσότητα που επιθυμεί, τόσο πιο χαμηλότερη τιμή θα επιτύχει, αποφεύγοντας τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορεί να προκύψουν εν όψει ενεργειακής κρίσης.
Λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν μας ότι η θέρμανση δεν είναι πολυτέλεια αλλά αδιαπραγμάτευτη ανάγκη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, η οποία πρέπει με κάθε τρόπο να καλυφθεί, η εταιρεία μας υπόσχεται γρήγορη πλήρωση των δεξαμενών σας στα Πετράλωνα στον χρόνο που εσείς επιθυμείτε και σύμφωνα με τις θερμαντικές ανάγκες του σπιτιού σας ή της πολυκατοικίας σας.

Διανομή πετρέλαιο θέρμανσης ΠετράλωναΩς ειδικοί στον συγκεκριμένο χώρο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για την ποιότητα των καυσίμων μας, αλλά και να αποδείξουμε πως το πετρέλαιο αποτελεί το καλύτερο μέσο για θέρμανση, αφού πέρα από την ομοιόμορφη ζεστασιά που νιώθει κανείς μέσα στο σπίτι του, είναι ένα καύσιμο που δεν ξεραίνει την ατμόσφαιρα, δεν έχει κανέναν κίνδυνο εκρήξεων, ενώ διατηρεί ζεστό το σπίτι ακόμα και ώρες μετά το κλείσιμο του θερμοστάτη. Ιδιαιτέρως φέτος που άλλες λύσεις, όπως το φυσικό αέριο, δείχνουν να έχουν πάρει την ανιούσα σε επίπεδο τιμών στα κοινόχρηστα πολυκατοικιών, χωρίς να διαφαίνεται κάποια πτωτική τάση, το πετρέλαιο φαντάζει ως η πιο οικονομική λύση, ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε σε ό,τι αφορά το επερχόμενο κύμα ακρίβειας.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΗ

Τα τηλέφωνα της εταιρείας μας

 • Τηλ.: 210 83 27 777
 • Τηλ.: 210 83 21 111
 • Τηλ.: 210 86 23 000
 • fax:   210 86 10 089
 • 24h: 6945 80 80 80

είναι στη διάθεση του πελάτη μας για κάθε παραγγελία στα Πετράλωνα. Αν μάλιστα μας καλέσετε νωρίς το πρωί, θα δρομολογήσουμε άμεσα την παράδοση του πετρελαίου στον χώρο σας αυθημερόν. Αν πάλι δεν μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε την ίδια μέρα, λόγω του φόρτου εργασίας που προκύπτει κάθε χρόνο λίγο πριν από την έλευση του χειμώνα, θα επισπεύσουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας και θα σας παραδώσουμε το πετρέλαιο που μας ζητήσατε όσο το δυνατόν ταχύτερα, χάρη στον πολυάριθμο και πλήρως εξοπλισμένο στόλο των βυτιοφόρων μας.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΤΙΜΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Στο πλαίσιο της καλής μας σχέσης με τους πελάτες μας στα Πετράλωνα, θα μπορούσαμε εδώ να σας δώσουμε και κάποιες πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις σπατάλες στη θερμότητα και έτσι να εξοικονομήσετε χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να μην εκπλαγείτε στην επόμενη έκδοση κοινοχρήστων.

 1. Κατ’ αρχάς, χρήσιμο είναι να ελέγξετε το σπίτι σας για τυχόν διαρροές της ζέστης προς τα έξω. Τυχόν κενά, τρύπες ή ρωγμές, κακοτεχνίες ή προβληματική εφαρμογή των κουφωμάτων μπορεί να παρεμποδίζουν τις… προσπάθειες του καλοριφέρ να κρατήσει ζεστό τον χώρο σας, φέρνοντας το εξωτερικό κρύο στο σπίτι σας.
 2. Επίσης, η χρήση χαλιών, κουρτινών και άλλων υφασμάτων συντελεί με τον τρόπο της στη διατήρηση της θερμοκρασίας σε ευχάριστα επίπεδα. Ιδιαίτερη σημασία για τη θέρμανση και στα Πετράλωνα έχει και η συχνή συντήρηση του συστήματος θέρμανσης του σπιτιού σας, την οποία μπορούμε να αναλάβουμε, σε λογικές πάντα τιμές. Η ενδεικνυόμενη συχνότητα ελέγχου είναι μία φορά τον χρόνο, και θα ήταν προτιμότερο να γίνεται αρκετά πριν από την ετήσια παραγγελία σας, για να υπάρχει χρόνος ώστε να γίνει διεξοδική εξέταση προτού οι παραγγελίες αρχίσουν να απασχολούν αποκλειστικά και… εξαιρετικά πιεστικά την εταιρεία μας.
 3. Ένας άλλος παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο για τη θέρμανση του σπιτιού σας είναι, φυσικά, η σωστή τοποθέτηση του θερμοστάτη αλλά και των θερμαντικών σωμάτων, με τρόπο ώστε η ζέστη να κατανέμεται ομοιόμορφα στο σπίτι. Καλό είναι να υπάρχουν αρκετά σώματα στο σπίτι για πλήρη κάλυψη του χώρου.
  Όσον αφορά ειδικά τον θερμοστάτη, ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός γιατί αποτελεί ένα σύστημα «επικοινωνίας» ανάμεσα στην εξωτερική θερμοκρασία του περιβάλλοντος και στις δικές μας θερμαντικές ανάγκες. Δεδομένου ότι η βέλτιστη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου είναι περίπου 20-24 βαθμοί Κελσίου, καλό είναι να ρυθμίζουμε μία φορά τον θερμοστάτη σε συγκεκριμένους βαθμούς, ώστε να εξισορροπήσει την εξωτερική με την εσωτερική θερμοκρασία.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ


Αν είστε ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, θα ήταν καλό να γνωρίζετε κάποια στοιχεία απαραίτητα στη διαχείριση πολυκατοικιών, όπως τη συνολική χωρητικότητα της δεξαμενής σας σε πετρέλαιο θέρμανσης και την ακριβή ποσότητα του πετρελαίου, σε λίτρα, που αναλογούν σε κάθε εκατοστό ύψους της δεξαμενής σας. Ακόμη, θα πρέπει να κλείνετε το σύστημα θέρμανσης και να μετράτε τη στάθμη της δεξαμενής πριν από την παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και μετά από αυτήν, έτσι ώστε να είστε σίγουρος ότι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος – αν και η Θερμοτεχνική Αθηνών διακρίνεται για την τιμιότητά της και τον επαγγελματισμό της και στόχος της είναι να εξυπηρετήσει και όχι να «ρίξει» τον πελάτη. Καλό είναι, πάντως, η μέτρηση να γίνεται με τον ίδιο τρόπο τόσο πριν όσο και μετά την παραλαβή του πετρελαίου, είτε με την παραδοσιακή βέργα είτε με κάποιον εξωτερικό μετρητή.
Οι μετρητές ροής που κατασκευάζονται και διατίθενται στο εμπόριο τα τελευταία χρόνια είναι ένας εξαιρετικά ακριβής τρόπος για να ελέγξει κάποιος την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του παραλαμβανόμενου πετρελαίου θέρμανσης. Όσον αφορά τις δεξαμενές, οι μεταλλικές είναι σίγουρα πιο αξιόπιστες, ενώ οι πλαστικές δεν παρέχουν ασφάλεια σχετικά με την ποσότητα του πετρελαίου που παραλαμβάνεται.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Εν κατακλείδι, όλοι εμείς εδώ στην Θερμοτεχνική Αθηνών θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να καλύψουμε τις ανάγκες σας για οικονομική θέρμανση στη διαχείριση κτιρίων, αν βρίσκεστε στα Πετράλωνα ή σε γειτονικές περιοχές. Μόλις αντιληφθείτε πως ο χειμώνας αρχίζει σιγά-σιγά να δείχνει τα… δόντια του, καλέστε μας στα τηλέφωνα

 • Τηλ.: 210 83 27 777
 • Τηλ.: 210 83 21 111
 • Τηλ.: 210 86 23 000
 • fax:   210 86 10 089
 • 24h: 6945 80 80 80

και πολύ σύντομα ένα βυτιοφόρο μας θα βρίσκεται στον χώρο σας για να σας εφοδιάσει με καλής ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης, ώστε να περάσετε έναν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο χειμώνα!