images/diaxeirisi.jpg

Διαχείριση πολυκατοικιών Αθήνα Θερμοτεχνική

 

 Διαχείριση πολυκατοικιών, κτιρίων, γραφείων και μεγάρων στην ΑθήναΗ διαχείριση της πολυκατοικίας για μας είναι εύκολη υπόθεση!

Με μία μικρή επιβάρυνση μπορούμε να αναλάβουμε:

 • Διαχείριση κοινοχρήστων.

 • Είσπραξη κοινοχρήστων.

 • Πληρωμή κοινοχρήστων δαπανών.

 • Ασφάλεια για αστική ευθύνη.

 • Νομική κάλυψη.

 

 

 

Είμαστε δίπλα σας για να δούμε από κοντά τις ανάγκες της διαχείρισης της πολυκατοικίας σας! 

Παρέχουμε τεχνική κάλυψη όλων των ειδικοτήτων που απαιτεί μία πολυκατοικία σήμερα. 

 • Ηλεκτρολογικές εργασίες.

 • Υδραυλικές εργασίες.

 • Καθαρισμός κτιρίου.

 • Διανομή πετρελαίου.

 • Καθαρισμός δεξαμενών.

 • Απολυμάνσεις.

 • Συντήρηση καυστήρα.

 • Συντήρηση ανελκυστήρα.

 • Αλουμινοκατασκευές και κλειδαριές.

 • Αποφράξεις.

 • Ελαιοχρωματισμούς – στεγανοποιήσεις – γυψοσανίδες – υαλοπίνακες και ότι άλλο χρειαστείτε. 

Διαχειρίσεις Κτιρίων - Γραφείων - Πολυκατοικιών με το κύρος και την αξιοπιστία της Θερμοστεχνικής!!

 Πάντα ο χρόνος ειναι ελάχιστος και πολύτιμος ! 

Αν αυτό δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τα προβλήματα της πολυκατοίκιας σας, εμείς έχουμε την οργάνωση και την δυνατότητα να αναλάβουμε την επίλυση όλων των καθημερινών προβλημάτων και αναγκών της πολυκατοικίας με οικονομίασυνέπεια και ασφάλεια.

Αναλαμβάνουμε:

 1. Την έκδοση των κοινοχρήστων κάθε τέλος του μήνα. Μοιράζουμε τα ειδοποιητήρια πόρτα-πόρτα στο κάθε διαμέρισμα και ενημερώνουμε για τις προκαθορισμένες μέρες και ώρες που είναι για είσπραξη.

 2. Την ακριβή παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης που είναι απαραίτητη η παρουσία ενός ενοίκου για την έμπιστη παραλαβή του.

 3. Την εξόφληση διαφόρων συνεργείων (ΕΥΔΑΠ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΔΕΗ κ.α).

 4. Την αντικατάσταση των λαμπτήρων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας.

 5. Την σχολαστική επίβλεψη καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους.

 6. Τις νομικές και τεχνικές συμβουλές.

 

Εταιρεία Θερμοτεχνική:  Ένα όνομα-εγγύηση στη διαχείριση πολυκατοικιών στην Αθήνα 

Η εταιρεία Θερμοτεχνική, η οποία για χρόνια δραστηριοποιείται μετις διαχειρίσεις και τα κοινόχρηστα στην περιοχή της Αθήνας και έχει χτίσει άρρηκτους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε υψηλό επίπεδο και σε λογικές τιμές, αφουγκραζόμενη τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πολυκατοικίας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ξεχωριστές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε νοικοκυριό.    

Η εταιρεία μας ασχολείται με τον τομέα της διαχείρισης πολυκατοικιών και της έκδοσης κοινοχρήστων από το 1990  κάτι που από μόνο του λέει πολλά για την πείρα, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά μας στον συγκεκριμένο κλάδο. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο και έτοιμο να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που ενδέχεται να παρουσιαστεί. Το επίκεντρο της προσοχής μας είναι η ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας σε κάθε επίπεδο, ανάλογα με το μέγεθός της, τα διαμένοντα άτομα, την παλαιότητά της και την κατάστασή της, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες της σε ανακαίνιση/συντήρηση κ.ο.κ.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρως την διαχείριση - έκδοση των κοινοχρήστων, που πολλές φορές μπορεί να είναι μια δουλειά εξαιρετικά χρονοβόρος και προβληματική, ενίοτε με αντεγκλήσεις μεταξύ των ενοίκων ή των ιδιοκτητών, και ασχολείται με τη φροντίδα του κτιρίου. Αφού ενημερωθούμε διεξοδικά για την πλήρη κατάσταση του κτιρίου, αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά τη διαχείριση της πολυκατοικίας και φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία που απαιτείται.

Διαχείριση - παραλαβή αποθεματικού πολυκατοικιών

Ένα βασικό στοιχείο που υπάρχει σε κάθε πολυκατοικία είναι το αποθεματικό, ένα ποσό δηλαδή που χρησιμοποιείται σαν «δεξαμενή» για να καλυφθούν τρέχοντα έξοδα ή ξαφνικές ανάγκες. Τα χρήματα που δαπανώνται επιστρέφονται στο αποθεματικό μετά την πληρωμή των κοινοχρήστων ώστε το ποσόν να παραμένει σταθερό, ενώ μπορεί και να αυξάνεται με μια μικρή επιβάρυνση στα κοινόχρηστα, κατόπιν συμφωνίας βέβαια μεταξύ των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων.

Εμείς σαβ διαχειριστής της πολυκατοικίας παραλαμβάνουμε το αποθεματικό κάθε πολυκατοικίας με ιδιωτικό συμφωνητικό και η πολυκατοικία ως σύνολο μπορεί να έχει όποια στιγμή θελήσει διαθέσιμα τα χρήματά της. Φυσικά, οι ένοικοι και οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας μπορούν να κάνουν έλεγχο στο αποθεματικό, με όρους πλήρους διαφάνειας και εντιμότητας.

Η εταιρεία διαχείρισης Θερμοτεχνική και οι εργασίες στο κτίριο της πολυκατοικίας

Ας δούμε, όμως, ποιες ακριβώς εργασίες αναλαμβάνει η εταιρεία μας:

 • Κατ’ αρχάς, την έκδοση κοινοχρήστων.
 • Βασική μας αρμοδιότητα σαν διαχειριστές είναι η είσπραξη των μηνιαίων κοινοχρήστων.
 • Επίσης, η είσπραξη κοινοχρήστων μέσω τράπεζας, με χρεωστική κάρτα.
 • Όπως προαναφέρθηκε, βασική εργασία μας είναι και η φύλαξη των αποθεματικών σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Η συνεχής ενημέρωση των οφειλετών ενοίκων ή ιδιοκτητών της πολυκατοικίας, για να έχουν πλήρη και αληθή εικόνα των οφειλομένων.
 • Η εξόφληση ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλ.) και συνεργείων που εκτελούν εργασίες στην πολυκατοικία.
 • Τυχόν εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κτίριο (π.χ., ανακαινίσεις χώρων, επιδιορθώσεις βλαβών, απολυμάνσεις, αποφράξεις κτλ.).
 • Συνεχής έλεγχος της πολυκατοικίας και των συνεργείων που εργάζονται σε αυτήν, από εξειδικευμένους και έμπειρους επόπτες.
 • Παραλαβή αποθεματικού με ιδιωτικό συμφωνητικό, όπως προαναφέρθηκε.
 • Παραλαβή νόμιμων παραστατικών και αποδείξεων για κάθε δαπάνη που μπορεί να προκύψει.
 • Σύνταξη και φύλαξη πρακτικών ύστερα από κάθε γενική συνέλευση της πολυκατοικίας.
 • Αξιόπιστος έλεγχος της ποσότητας και της ποιότητας του πετρελαίου που λαμβάνεται, με διεξοδική εξέταση της στάθμης του καυσίμου στη δεξαμενή.
 • Συντήρηση του καυστήρα, του λέβητα και του θερμοστάτη της πολυκατοικίας, ώστε να επιτυγχάνονται ταυτοχρόνως τόσο η βέλτιστη θερμική απόδοση όσο και η κατά το δυνατόν οικονομικότερη κατανάλωση.
 • Τέλος, ο ενδελεχής έλεγχος του ανελκυστήρα και των κλιμάκων και η τακτική συντήρησή τους.

Εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικιών Θερμοτεχνική στην Αθήνα: Ιδιωτικό συμφωνητικό

Το ιδιωτικό συμφωνητικό διαχείρισης που υπογράφεται μεταξύ της εταιρείας μας και της πλευράς της πολυκατοικίας αποσκοπεί στην πλήρη καταγραφή του αποθεματικού και στην εξασφάλιση του ποσού που βρίσκεται στα ταμεία της.

Η διάρκεια μιας τέτοιας σύμβασης διαχείριησης της πολυκατοικίας είναι περίπου ενός χρόνου, αλλά μπορεί και να αλλάξει, σε συνεννόηση πάντα μεταξύ των δύο πλευρών. Εννοείται, φυσικά, ότι μετά το πέρας της διάρκειας της σύμβασης που συνυπογράφεται το αποθεματικό αποδίδεται στους δικαιούχους ολόκληρο.

Σε περίπτωση τυχόν λήξης της συνεργασίας μιας διαχείρισης πολυκατοικίας με την εταιρεία μας, παραδίδουμε στον πελάτη α) τα αρχεία που λάβαμε κατά την αρχή της συνεργασίας μας, β) τα αρχεία όλων των οικονομικών συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο που είχε αναλάβει τη διαχείριση του κτιρίου η επιχείρησή μας και γ) τις εκδόσεις των κοινοχρήστων ανά μήνα ή δίμηνο, μαζί βέβαια με τα αντίστοιχα παραστατικά.

Παραλαβή διαχείρισης πολυκατοικιών από την εταιρεία Θερμοτεχνική στην Αθήνα

Στην Θερμοτεχνική ακολουθούμε πιστά τις… δημοκρατικές διαδικασίες διαχείρισης και πάντα σύμφωνα με το νομοθεσία, αφού αυτό που απαιτείται για να παραλάβουμε τη διαχείριση ενός κτιρίου ή μιας πολυκατοικίας είναι μια απόφαση γενικής συνέλευσης της πολυκατοικίας όπου να δηλώνεται ότι οι ένοικοι στην πλειονότητά τους επιθυμούν να αναλάβει τη διαχείριση της πολυκατοικίας η εταιρεία Θερμοτεχνική.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα κτίσματα στην πρωτεύουσα… τα έχουν τα χρονάκια τους, καλό είναι να υπάρχει ένα αρκετά πλούσιο αποθεματικό, αφού ενδέχεται να χρειαστούν χρήματα για τυχόν βλάβες, διαρροές, ανακαινίσεις, ενώ το πετρέλαιο, ειδικά φέτος, δείχνει να είναι ένας ακόμη παράγοντας που θα «ροκανίσει» το αποθεματικό κάθε πολυκατοικίας.

Αμέσως μετά την ανάληψη της διαχείρισης της πολυκατοικίας, η εταιρεία μας λαμβάνει τα στοιχεία των ενοίκων ή ιδιοκτητών, τους ανεξόφλητους λογαριασμούς, ενώ προβαίνει σε πλήρη και ακριβή καταγραφή του πετρελαίου που είναι διαθέσιμο στη δεξαμενή για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να μπει πετρέλαιο. Εννοείται, φυσικά, ότι διατηρούμε ηλεκτρονικό αρχείο με όλες τις οικονομικές συναλλαγές και είμαστε πάντα στη διάθεση κάθε ενοίκου ή ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση και έλεγχο των πεπραγμένων μας. Η διαφάνεια είναι βασική και αδιαπραγμάτευτη αρχή μας, αφού… οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους (και συνεργάτες).

Γιατί να προτιμήσετε την εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικιών Θερμοτεχνική στην Αθήνα – Ποια είναι τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα

Έχοντας την έδρα μας στην Αθήνα από το 1990, σε μια «δύσκολη» και οικιστικά επιβαρυμένη γειτονιά, πυκνοκατοικημένη και πυκνοδομημένη, με πολυκατοικίες που απέχουν πολύ από τη… νιότη τους, μπορούμε να πούμε ότι γνωρίζουμε από δυσκολίες γενικότερα, αλλά και έχουμε πολύ σαφή εικόνα των απαιτήσεων που έχει μια μέση πολυκατοικία στην περιοχή της Αθήνας.

Η πολύχρονη παρουσία μας στον κλάδο της διαχείρισης πολυκατοικιών, αλλά και στη Αθήνα γενικότερα, εγγυάται τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μπορείτε να ρωτήσετε για μας οποιονδήποτε από τους πελάτες μας, διαπιστώνοντας πως όλοι είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας.

Και βέβαια η προθυμία μας και ο επαγγελματισμός μας είναι ένα ακόμη πλεονέκτημά μας που θα το γνωρίσετε από κοντά. Επικοινωνώντας μαζί μας θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν ότι είμαστε πράγματι όλα όσα δηλώνουμε και έχουμε τη διάθεση αλλά και τις ικανότητες να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας στη διαχείριση της πολυκατοικίας σας!